"Nota poètica"

22 d’octubre 2010

What is Catalonia?

19 d’octubre 2010

El meu club de fans

Aquí teniu l'enllaç al club de fans que els alumnes van crear al Facebook: Club de fans de la Ruth Mohino

05 d’octubre 2010

HISTÒRIES PER A NO DORMIR

01 d’octubre 2010

Sortim al 3CAT 24! Gràcies per compartir aquest moment!


Reconeixement al millor Bloc Escolar de Secundària del Maresme

"Llengua i literatura


El premi al millor blog de secundària ha estat per al projecte X-Aules de l'IES Maremar, del Masnou. Combina la presentació de les creacions dels alumnes amb recursos que ells anomenen "ludicodidàctics" per a les assignatures de Llengua i Literatura catalanes. Conté molta informació i fa servir eines molt diferents, sempre relacionades amb internet i les seves possibilitats. A més, hi ha una participació intensa de l'alumnat que el jurat ha tingut en consideració."
__________________________________________________________

PREMIS BLOC 2010, EL DIA DESPRÉS

També es va fer al matí, cosa que no ha tingut la mateixa repercussió el lliurament dels Premis Blocs Escolars als centres educatius del Maresme amb la col·laboració de la Maresmesfera, especial agraïment a Josep Vila Pou per la seva ajuda inestimable, i on es va reconèixer la moltíssima qualitat de l’alumnat i el professorat a la xarxa amb blogs de classes infantils, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i professorat. Aquests són els internautes que en el futur ens faran obres d’art a la blogosfera catalana i ens ensenyen que el camí està més que engegat. Per mostra els 20.500 blocs xtec que funcionen a les escoles i instituts de Catalunya.
_________________________________

Gala de lliurament dels Premis Blocs Catalunya

Publicat el dia 04 d'octubre de 2010

El passat dia 1 d’octubre es va celebrar al Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme la gala per donar a conèixer els guanyadors de la Tercera edició dels Premis Blocs Catalunya.

En la categoria de blocs educatius va obtenir el màxim guardó el blocEl vaixell d’Odisseu’ del departament de clàssiques de l’Escola Vedruna-Gràcia de Barcelona

Com altres anys, al matí es van lliurar els premis als millors blocs escolars de la comarca en les següents categories:

Felicitem a tots els participants i, en especial, als guanyadors d’aquesta edició 2010.